- 1 שקית חסה ראשי סלנובה שטופה
- 2 אגסים
- 1 כוס אגוזי מלך קלופים
- 2 גבעולי בצל ירוק - קצוצים
לרוטב:
- 1 כפית חרדל
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס חומץ יין לבן אורגני green
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 3 כפות סילאן טבעי green
- 1 שן שום כתושה
- במחבת מניחים את אגוזי המלך הקלופים עד להשחמה
- בקערת הגשה מניחים את עלי החסה
- חותכים את האגסים לחצאים ולאחר מכן לפרוסות ומוסיפים לסלט
מנות ראשונות צמחוניות> - מוסיפים את הבצל הירוק
- מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב
- מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים יחדיו
- מוסיפים מעל את אגוזי המלך הקלויים