- 1 חבילת טורטיות שופרסל מקמח כוסמת/חיטה
- 2 כפות שמן זית green
- 1 חבילת תרד
- 200 גרם גבינה בולגרית
- 150 גרם גאודה מגוררת
- 80 גרם חמאה
- 1/2 כוס חלב
- 1/2 כוס מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
- במחבת מניחים שמן זית ותרד ומאדים 5 דקות, מצננים ומסננים מנוזלים
- מערבבים עם 50 גרם גאודה מגוררת וגבינה בולגרית
- מניחים בתבנית כ- 3 יחידות טורטיות חופפות מסביב לתבנית בקוטר 26
מאפה פילו יווני עם גבינות ובצל> - מניחים חצי מהמלית ומכסים בטורטייה מניחים את מחצית המלית הנוספת מכסים בטורטייה במרכז ובקצוות הטורטייה שמסביב
- ממיסים מים, חלב, מלח, כפית שום גבישי שופכים מעל
- מפזרים גאודה ואופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות עד הזהבה