- 3 כוסות קמח תופח שופרסל
- בקבוק בירה לבנה (330 מ"ל)
- 5 כפות שמן זית green
- כפית מלח
- 2 כפות דבש
- רבע כוס גרעיני דלעת קלופים
- רבע כוס גרעיני חמנייה
- מערבבים את 2 סוגי הגרעינים יחד ומחלקים לחצי
- מערבבים את כל החומרים בקערה עם מחצית מכמות הגרעינים במשך 5 דקות - אפשר עם כף עץ או במיקסר מקצועי
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת בנדיבות בשמן זית ומפזרים מעל את המחצית השנייה של הגרעינים
- מתפיחים 25 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-40 דקות
- מחכים לצינון מלא לפני הפריסה