לסביצ'ה:
- 2 חבילות פילה באס טרי שופרסל (3 דגי בס) - קצוצים
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 2 שיני שום קצוצות
- 1/2 כפית מלח שולחן
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- כפית קליפת לימון מגוררת
- 1 כף שמן זית green
לרוטב התפוזים:
- 1 תפוז שלם – מיץ בלבד
- 1 כפית של קליפת תפוז מגוררת
- 1 כפית צ'ילי גרוס
- 4 כפות צ'ילי אדום - קצוץ
- 1 כף סילאן
- 1 כפית קורנפלור
- 1/2 כוס יין לבן
- 4 כפות שמן זית
להגשה:
- 1 אבוקדו - חתוך לקוביות קטנות
- 2 צנוניות - חתוכות פרוסות דק
- 1/2 פלפל צ'ילי אדום - פרוס לטבעות דקות
- 1 כפית מלח גס
- בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה ומניחים במקרר
- במחבת מחממים את כל מרכיבי רוטב התפוז מלבד מהקורנפלור והיין הלבן
- בקערה מערבבים יחדיו את היין הלבן והקורנפלור מוסיפים לרוטב, מערבבים ומסירים מן האש.
- להגשה: בצלחת שטוחה מניחים מעט מן הרוטב. בעזרת 2 כפיות מפזרים את כדורי הסביצ'ה וביניהם מניחים את קוביות האבוקדו, הצנוניות ופרוסות פלפל הצ'ילי ומפזרים מעט מלח גס מעל.