שלגון הכי טבעי וכיפי שאפשר רק לחלום עליו, רק שלושה מצרכים וסיימנו.

לגבי הכמות פשוט תטעמו, כל אחד אוהב מתיקות קצת אחרת. אני מתחשבת גם בתינוק שלי, אז לא הגזמתי עם כמות הסילאן, זה נותן אחלה צבע וזה ממתיק עם ערך מוסף והכי חשוב - מקרר אותו בכיף בקיץ הלוהט שלנו.

ההמלצה שלי היא להתחיל עם שתי כפות סילאן, משם - תטעמו ותוסיפו במידה הצורך.

  • חצי כוס דובדבנים חתוכים דק  

  • גביע יוגורט, אפשר עיזים, אני בחרתי יוגורט bio אורגני green 

  • 2 כפות סילאן, אפשר גם דבש או מייפל green

  1. מערבבים הכל בקערה, מעבירים לתבניות של גלידה ומיד למקפיא.
  2. עכשיו…סבלנות! מחכים כמה שעות טובות ויש לנו שלגון ביתי טעים ובריא שמכינים בכמה רגעים.
שלגון ביתי אנה ארונוב (צילום: אנה ארונוב)
צילום: אנה ארונוב