• 350 גרם קמח ללא גלוטן שופרסל גרין

     

  • שקית אבקת אפיה

     

  • כפית מלח

     

  • 400 גרם יוגורט

     

  • 1/3 כוס מי ברז

     

  • קינמון 

     

  • סוכר 

     

  • חמאה/מרגרינה

  1. מערבבים את חומרי הבצק בקערה ולשים עד לקבלת בצק נוח לעבודה
  2. חותכים חתיכות לפי הגודל הרצוי, מגלגלים לעיגולים. אפשר גם לרדד מעט, ולקרוץ באמצעות קורצן עוגיות
  3. ממיסים בקערה חמאה/מרגרינה (לרגישים ללקטוז), ובקערה נפרדת מערבבים סוכר וקינמון
  4. טובלים כל כדור בצק בחמאה/מרגרינה, ומיד בתערובת סוכר וקינמון
  5. מעמיסים את כל הכדורים בתבנית עם נייר אפיה אחד על גבי השני בצורה מפוזרת, כמה שיותר יותר טוב ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ-35 דק׳
  6. מוציאים ונותנים להצטנן לטמפרטורת החדר
  7. במקביל מכינים גלייז מ-100 גרם אבקת סוכר וכף חלב/מים (למי שרגיש ללקטוז), מפזרים מלמעלה ומגישים