עכשיו כשאמא שלי הרבה לידי ועוזרת לי עם אדם, אני מנצלת את הזמן ללמוד ממנה גם דברים שאני לא יודעת לבשל. נגיד חצ׳אפורי. לא יודעת אפילו איך זה הגיע לבית שלנו אבל זו אחת המנות הטעימות של אמוש. ואני כמובן אוהבת לעשות להכל טוויסט בריא ומאוזן. אז קבלו את הגרסה שלי נטולת גלוטן, עם גבינה רזה, אפויה ובלי שמן.
- ביצה מופרדת לחלמון וחלבון
- קורט מלח
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 200 גרם גבינת כנען 5%
- 6 כפות קמח ללא גלוטן שופרסל green
- כל גבינה שיש במקרר
- מערבבים חלבון עם גבינה ומוסיפים מלח, אבקת אפיה, קמח
- מייצרים מהבצק שנוצר צורת סירה, מוסיפים מעל כל גבינה שיש במקרר ןמניחים את החלמון במרכז
- מכניסים לתנור שחומם מראש 190 מעלות ל 17-20 דקות