- 2 שקיות ג'לי בטעם משמש שופרסל
- 1 תפוח - חתוך לקוביות
- 1 בננה - חתוכה לקוביות
- 2-3 פירות העונה חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות ממותקות
- 1/2 כוס תותים – חתוכים לקוביות
- 1/2 כוס ענבים – חתוכים לקוביות
לקראמבל הפיצוחים:
- 1/2 כוס שקד קלוף טבעי קצוץ
- 1/2 כוס קשיו קלויים ומומלחים קצוצים
- 3 כפות סילאן שופרסל
- 1 כף שמן קנולה
- במחבת קטנה מניחים את הפיצוחים וכף שמן הקנולה ומערבבים במשך כ-3 דקות
- מוסיפים את הסילאן, מערבבים ומסירים מן האש
- מכינים את הג'לי בהתאם להוראות היצרן
- מניחים את הג'לי בתבנית מלבנית ומעבירים לקירור למשך כשעתיים
- לאחר שעתיים מוציאים מקירור וחותכים את הג'לי לקוביות
- בקערה מערבבים את הפירות עם מיץ התפוזים והחמוציות
- על צלחות הגשה אישיות מסדרים את הפירות ואת קוביות הג'לי ומעליהם את הקראמבל