- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 1/2 כוס מיץ לימון
- 3 כפות חומץ 5%
- 1/2 כף מלח שולחן
- 2 גבעולי סלרי - חתוכים לחתיכות באורך של 4 סנטימטר
- 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות
- 1 כוס כרוב לבן - חתוך לרצועות רחבות
- 1 פלפל ירוק חריף - חתוך לרצועות או טבעות אלכסוניות
- 1 שומר - חתוך לרצועות
- 1 קולרבי - חתוך לרצועות
- 1 לימון - פרוס לפרוסות
- 1 גזר שופרסל - חתוך לרצועות
- 1 כפית זרעי כוסברה - כתושים
- 3 שיני שום שופרסל - פרוסות
- מים לכיסוי
- מסדרים את הירקות בצנצנת, או קופסה
- מקפידים לחלק את הירקות, הלימון והשום בצורה שווה עד כמה שניתן
- מערבבים בקערה את כל התבלינים עם החומץ, מיץ הלימון ורוטב הצ'ילי המתוק
- מוסיפים את תערובת התבלינים לירקות ומכסים במים עד לכיסוי מלא
- סוגרים את הצנצנת ומאחסנים במשך שלושה ימים במקום מוצל וקריר במטבח