- חבילה של בצק עלים ללא גלוטן של שופרסל green
- טחינה גולמית אורגנית green
- סילאן אורגני green
- שומשום לבן
- מפשירים את בצק העלים לפי ההוראות שעל האריזה
- מערבבים בקערה 3 כפות סילאן יחד עם 3 כפות טחינה גולמית (כמובן שניתן להשתמש ביותר, מומלץ לשמור על היחסיות הזו – 1:1)
- מורחים על גבי עלה בצק שכבה דקה מהתערובת של הסילאן והטחינה הגולמית, ומפזרים מעט שומשום.
- מגלגלים מכל צד לכיוון האמצע (עדיף מהרוחב)
- מעבירים למקפיא לכ- 20 דק׳ (אם ממהרים זה לא חובה)
- מוציאים מהמקפיא, חותכים לעוגיות, מניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפיה
- אופציונאלי – אם אתם מעדיפים את העוגיות דקות, אפשר להניח נייר אפייה נוסף על גבי העוגיות, עליו עוד תבנית, ולהכניס לתנור לאפייה, אך לא הכרחי
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות (טורבו), למשך כ- 10-15 דק (תלוי בעוצמת התנור, ועד שהעוגיות מקבלות גוון חום בהיר)
- מוציאים, מגישים ובתאבון (מומלץ לאחסן בקופסה סגורה למשך כמה ימים על מנת לשמור על טריות).