תאמינו לי רק טוב יוצא מהתזונה הסופר מוקפדת שלי: קבלו שווארמה בתנור בלאפה שקדים!!! בלי פחמימות, בלי סוכר, הכי אוכל רחוב ישראלי והכי טעים!
ללאפה:
- 2 כפות קמח שקדים
- ביצה
- מלח פלפל
- כפית אבקת אפיה
- 2 כפות מים
לשווארמה
- 4 פרגיות
- 50 מ”ל שמן זית שופרסל green + עוד 2-3 כפות לטיגון
- כפית פפריקה מתוקה
- חצי כפית כורכום
- שליש כפית כמון
- פלפל שחור גרוס
- מלח
לפרגיות: מערבבים את הפרגיות עם התבלינים ושמן הזית ומשרים לפחות לחצי שעה במקרר
מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הפרגיות כ-30 דקות ונותנים להן להתקרר. שומרים בצד את נוזלי האפייה
חותכים את הפרגיות לרצועות דקות, מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הנוזלים שנשארו מהאפייה ומבשלים עוד קצת.
מכינים לאפה:מערבבים את כל המצרכים בקערה
מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים את התערובת. מכסים את המחבת ולאחר דקה-שתיים הופכים
כמובן תוסיפו מה שבא לכם בתוך הלאפה, סלט קצוץ, בצל, חריף ומלא טחינה