- 250 גרם שוקולד מריר
- 120 גרם חמאה רכה
- 2 ביצים בגודל M
- כוס קמח ללא גלוטן שופרסל green
- רבע כוס קקאו
- כפית תמצית וניל
- 150 גרם סוכר חום
- חצי כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 כוס שוקולד צ׳יפס לבחירתכם, אני עשיתי חצי לבן חצי חלב
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- ממיסים במיקרו/ בבן מארי את השוקולד, מניחים בצד שיתקרר
- במיקסר/קערה מערבבים את החמאה והסוכר עד לתערובת אחידה
- לאחר שהשוקולד התקרר, מוסיפים לתערובת החמאה ולערבב בתנועות קיפול
- מוסיפים את הביצים ולהמשיך לערבב עד לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית הווניל ומערבבים
- מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עירבוב קצר
- בעזרת כפית יוצקים עוגיות בתבנית עם נייר אפיה, עם מרווחים
- אופים בין 8-10 דק, תלוי בעוצמת התנור