הפעם הכנתי את המתכון שלי לבראוניז מ-4 רכיבים, והוספתי לו שכבה קראנצ׳ית שהופכת את הסיפור לקצת יותר מעניין.
- חצי כוס חמאת שקדים (אפשר להמיר בחמאת בוטנים/טחינה גולמית)
- חצי כוס סוכר קוקוס
- 2 כפות גדושות קקאו
- 2 ביצים M
- 150 גרם (חבילה וחצי) שוקולד מריר 60% קקאו מומס
- 2 כוסות פצפוצי אורז ללא סוכר/מלח
שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבראוניז (חצי כוס חמאת שקדים, סוכר קוקוס, קקאו, ביצים) וטוחנים עד לבלילה אחידה. או שמערבבים טוב טוב בקערה
שופכים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה משומן, ממליצה להרטיב את הידיים ולסדר את הבלילה בצורת מלבן
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפייה של 10 דקות
נותנים לבראוניז 10 דקות להתקרר
מערבבים את השוקולד המומס עם פצפוצי האורז ושופכים מעל הבראוניז
מכניסים למקפיא למינימום שעתיים
מאחסנים במקפיא עד ההגשה