לתבשיל:
- 3 כפות שמן
- 2 שיני שום - פרוסות
- 1 כף ג'ינג'ר טרי - קצוץ דק
- 5 בצלים ירוקים - חתוכים לפרוסות של כ 3-4 סנטימטר
- 2 בק צ'וי
- 1/3 שקית שעועית ירוקה קפואה שלמה שופרסל
- 1 צרור אספרגוס – מנוקה וחתוך לשלושה חלקים
לרוטב:
- 3 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
- 4 כפות מירין
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית שמן שומשום
לרוטב:
בקערה מניחים את רוטב הסויה עם המירין, המלח, הפלפל השחור ושמן השומשום ומערבבים.
לתבשיל:
- מפרידים את עלי הבק צ'וי מן הגבעולים
- חותכים את העלים לשניים-שלושה חלקים ואת הגבעולים פורסים לפרוסות של כסנטימטר אחד
- בסיר מחממים את שמן הקנולה, מוסיפים את הג'ינג'ר ואת שיני השום ומטגנים במשך כדקה
- מוסיפים את גבעולי הבק צ'וי, האספרגוס והשעועית ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כשתי דקות
- מוסיפים את עלי הבק צ'וי ומטגנים במשך דקה נוספת
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים במשך דקה-שתיים נוספות