לתבשיל קארי:

  • 5 כפות שמן קנולה
  • 1 בטטה - מקולפת וחתוכה לקוביות בעובי 1 ס"מ
  • 2 בצל לבן - קצוץ
  • 1 תפוח אדמה - מקולף וחתוך לקוביות
  • 3 קישואים - חתוכים לקוביות
  • 1 כוס ברוקולי
  • 1 כוס כרובית
  • 5 שיני שום חצויות
  • 1 כף ג'ינג'ר - קצוץ
  • 1 כף צ'ילי אדום חריף - קצוץ גס
  • 2 פחיות קרם קוקוס שופרסל green
  • 2 כוסות עלי תרד בייבי 
  • 1/2 כוס נענע קצוצה
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • חופן עלי קארי
  • 1 כף גארם מסאלה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף כמון 
  • 1 כפית זרעי כוסברה

לכופתאות תרד ופטריות יער:

  • 1 חבילות עלי תרד קצוץ
  • 1 כוס קמח חומוס 
  • 1 כף שום כתוש 
  • 1 חבילת פטריות פורטובלו - מגוררות
  • 10 שיני שום
  • 1 כוס עדשים ירוקות
  • 1/2 כוס מים חמים
  • 1 חבילת כוסברה  קצוצה דק
  • 1 כפית מלח 
  • 1 fph, פלפל שחור גרוס 
  • 1 כפית כמון טחון 
  • 1 כף פפריקה מתוקה

לאורז קשיו וקוקוס:

  • 3 כוסות אורז פרסי
  • 1 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 כפות שמן זית green
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו 
  • 1/2 כוס קוקוס טחון קלוי
  •  מלח ופלפל

לתבשיל הקארי:

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומכניסים את כל הירקות מבשלים כ-10 דקות
  2. מוסיפים את התבלינים להמשך בישול ולשחרור הטעמים מהתבלינים
  3. לאחר מכן מוסיפים את החלב קוקוס ומבשלים כחצי שעה טועמים ומתקנים טעם אם צריך
  4. מוסיפים תרד, נענע ומיץ לימון מבשלים עוד 2 דקות ומכבים את האש

 מתכון לכופתאות גבינה וסולת>

לכופתאות:

  1. מכינים את השום קונפי: בסיר קטן מניחים את שיני השום בשלמותן וקלופות
  2. מכסים בשמן זית ומעט מלח. מבשלים על הלהבה הקטנה ביותר ומערבבים מדי פעם עד לקבלת שיניים רכות (השיניים צריכות להישאר בהירות) לאחר מכן 3. קוצצים את שיני השום.
  3. מבשלים את העדשים לפי הוראות היצרן
  4. בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו בעזרת היד עד לקבלת מסה אחידה
  5. נותנים למסה לנוח ולהתייצב במשך כ- 10 דקות
  6. לאחר 10 דקות, יוצרים מן המסה את הכופתאות (במידת הצורך, ניתן להוסיף עוד מעט קמח חומוס).
  7. במחבת מניחים שמן ומטגנים את הכופתאות
  8. מחממים את רוטב הקארי ומוסיפים את הקציצות לבישול של חמש דקות נוספות

לאורז קשיו וקוקוס:

  1. מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן
  2. במחבת קולים את הקוקוס
  3. במחבת עם שמן זית קולים את אגוזי הקשיו
  4. בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי האורז
  5. מוסיפים את אגוזי הקשיו והקוקוס הקלויים
  6. מוסיפים את התבלינים