- 1 כוס עדשים ירוקים
- ¾ כף מלח ים אטלנטי
- 1 עלה דפנה
- קולורבי בינוני
- 1 גזר בינוני
- 2 גבעולי בצל ירוק
- ¼ כוס פיטרוזליה קצוצה
- ¼ כוס כוסברה קצצה
- ¼ כוס פקאנים שבורים
- ½ חבילת טופו גרין
לרוטב: - 4 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 1 שן שום כתושה
- ¼ כפית כמון
- ¾ כפית מלח ים אטלנטי
- ½ כפית פלפל שחור גרוס
מביאים סיר בינוני עם מים לרתיחה. מוסיפים עדשים, מלח ועלה דפנה
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 35 דקות או עד לריכוך
מוציאים את עלה הדפנה מסננים את המים ומניחים את העדשים בקערה בינונית לצינון לטמפרטורת החדר
מקלפים את הקולורבי והגזר וחותכים לקוביות קטנות
פורסים את הבצל הירוק דק
חותכים את הטופו לקוביות
מוסיפים את הירקות והטופו לקערה עם העדשים
מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב
מפזרים מעל פקאנים ומגישים