5 תמרים מג׳הול green (מגולענים)
4 כפות סילאן אורגני green
200 גרם אגוזי לוז
3.5 כפות קקאו
שבבי קוקוס
שדרוג: חבילת קליק כדורים
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים את האגוזים על תבנית וקולים אותם בתנור החם במשך 6-7 דקות. מקררים מעט ואז מקלפים את האגוזים מקליפתם
- מחלקים את האגוזים: 3/4 מהכמות מכניסים למעבד המזון וטוחנים. מוסיפים את הקקאו והתמרים וטוחנים שוב. מוסיפים גם את הסילאן וממשיכים לטחון. מהתערובת יוצרים כדורים
- את האגוזים שנשארו קוצצים או טוחנים במעבד מזון לרמה שישארו קצוצים ונגיסים ולא טחונים על מנת לצפות איתם את הכדורים
- בקערית קטנה מניחים את שבבי הקוקוס ובקערית שנייה את האגוזים הקצוצים. מגלגלים את הכדורים בקערות ומצפים.
*מי שרוצה יכול להכניס לתוך הכדורים אגוז לוז או כדור קטן של קליק ואז בביס תחכה לו הפתעה