אני ירדן ואני מכורה לקינוחים על מקל – פופקייקס, שיפודי מרשמלו קבוע ב׳על האש׳ ואין חגיגות עצמאות בלי תפוח מסוכר וצמר גפן מתוק/שערות סבתא/ענן על מקל/שמבלולו- למה יש לזה כל כך הרבה שמות?! בקיצור, השנה בפעם הראשונה הכנתי תפוח מסוכר על מקל ויצא לי לא רע בכלל.
סירופ מייפל שופרסל green
תפוחים (אני השתמשתי באדומים - אפשר בכל סוג שרוצים)
שבבי קוקוס
לקישוט:
חטיף תפוחונים
מרשמלו
מחממים סירופ מייפל בסיר קטן על אש בינונית רק עד לבעבוע קל. מסירים מהאש
טובלים את התפוח בסירופ עד שהוא מצופה לחלוטין. מכניסים לקירור
מוציאים מהמקרר אחרי מספר שעות, טובלים בשבבי קוקוס. משחילים על שיפוד, מוסיפים תפוחונים לקישוט ואוטמים עם מרשמלו קטן