- 1/2 כוס טפיוקה
- 1 כוס סוכר (250 גרם)
- 4 כוסות מים (960 מ"ל)
- 1 פחית נוזל קוקוס שופרסל
להגשה:
- 2 כוסות תערובת פירות יער מוקפאים שופרסל
- 1 כוס שבבי קוקוס
- בסיר מניחים את הטפיוקה עם הסוכר והמים ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ללא כיסוי במשך כ-20 דקות נוספות או עד שהתערובת שקופה וסמיכה ובוחשים מדי פעם (אם נוצרים גושים, ניתן לפורר אותם בעזרת כף)
- לאחר שמתקבלת תערובת שקופה וסמיכה, מוסיפים את נוזל הקוקוס ומערבבים היטב
- יוצקים את התערובת לכלי הגשה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כ-3 שעות לפחות (ועד 3 ימים)
- לפני ההגשה מפזרים את תערובת הפירות ואת שבבי הקוקוס