- 1 חבילת אטריות שעועית
- 4 שיני שום פרוסות
- 1/2 כוס נוזל קוקוס אורגני green
- 1/2 כף צ'ילי כתוש
- 1 שקית ברוקולי
- 3 גבעולי בצל ירוק - חתוך לטבעות
- 1 גמבה אדומה - חתוכה לרצועות דקות
- 1 כף חמאת בוטנים טבעית green שופרסל
- 2 כפות רוטב סויה אורגני green
- 1 כפית מלח
- 2 כפות שמן שומשום
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
להגשה:
- 1 חבילת בזיליקום תאילנדי
- 1/2 כוס אגוזי קשיו
- 1/2 פלפל חריף צ'ילי פרוס לטבעות דקות
- לאטריות: בסיר מניחים את אטריות הלינגוויני עם מים רותחים עד לחצי הסיר ומבשלים עד לריכוך
- מסננים את האטריות
- למוקפץ: בווק מניחים את שמן השומשום עם גבעולי הבצל הירוק, הגמבה ושיני השום, מערבבים ומטגנים במשך כ-4 דקות
סלט פומלית ואטריות אורז ברוטב אסיאתי> - מוסיפים את הצ'ילי הגרוס, נוזל הקוקוס, המלח, הג'ינג'ר המגורר, רוטב הסויה, חמאת הבוטנים ושקית הברוקולי, מערבבים ומטגנים במשך כדקה נוספת
- לאחר דקה מוסיפים את האטריות, מערבבים ומטגנים כדקה נוספת
- להגשה: במחבת מניחים את אגוזי הקשיו וקולים המשך כדקה
- מגישים לצד פרוסות הצ'ילי הטרי, הבזיליקום תאילנדי ואגוזי הקשיו הקלויים