1. תבשיל קארי מעלף עם תפוח אדמה, כרובית ושעועית ירוקה.

2. המנה שגרמה לנו להתאהב בטופו.
מתכון: טופו פריך עם קרם קוקוס ומייפל

3. כשאנחנו עוצרים לחשוב כמה כסף וקלוריות בזבזנו על אגרולים קנויים נעשה לנו רע. מהיום - מכינים לבד.

4. מנה מעולה שמלווה אותנו כבר די הרבה חגים ברציפות.
מתכון: מאפה עלי גפן עם צזיקי שקדים

5. מתכון סופר חגיגי של נוף עתאמנה לפרסה ממולאת בפריקה והפתעות.

6. אפשר להגיש כתוספת חמה ואפשר כסלט. בריא וטעים.

7. מוקפץ של אטריות מאורז שחור עם שלל ירקות: אפונה, גזר, שעועית, בצל, כרוב, וכל מה שתרצו בעצם. מתכון של אורנה ואלה.
מתכון: אטריות שחורות מוקפצות עם ירקות

8. קונכיות פסטה ממולאות בטופו מגורר עם שום ופטריות ברוטב עגבניות ופרמזן טבעוני.

9. את החיטה אתם מכירים מהקמח, אבל אם תכינו אותה בצורתה המקורית ותוסיפו ירקות, תקבלו מנה עשירה, משביעה ומפוצצת בערכים תזונתיים.

10. מכינים בצ'יק בלילה עם קמח חומוס, מים, שום, ג'ינג'ר ותבלינים, מטגנים וזוללים.

11. לא כל הקטניות דורשות השריה, וזאת הזדמנות טובה להיזכר בזה.
מתכון: קארי עדשים וירקות בקלי קלות

12. מכירים סטייק כרוב? אז זאת גרסה שחייבים לנסות.

13. סיר צבעוני ויפה עם מעט שמן והמון טעם.

14. זה הרטטוי שאייל שני מכניס לפיתה בסניפי "מזנון" בתוספת טחינה וביצה קשה, אבל נגלה לכם שהוא מדהים גם בצלחת.

15. האתגר היחיד כאן הוא לזכור להשרות את הלוביה היבשה במים למשך לילה.

16. הוא נטול גלוטן, דל שומן ועדיין טעים, מרענן ומשביע. בקיצור אש של סלט.

17. סלט הסלק הקלאסי הוא אחד הסלטים החביבים עלינו, אבל גם אותו אנחנו אוהבים לשדרג מדי פעם.

18. במיה שנצלית בגריל (עם עוד כמה דברים טובים) ונפטרת ממרקם רירי.

וכמה קינוחים
19. עוגת תפוחים מהממת ועסיסית מבפנים ועם קראנץ' טוב מבחוץ.
מתכון: עוגת תפוחים ושוקולד צ'יפס טבעונית

20. כדורי קוקוס מצופים שוקולד שתמיד טוב שיש במקפיא.

21. מתכון סופר-קל וסופר-טעים לקייקפופס טבעוניים.

22. ככה תצאו משקיענים ומפנקים בכמעט כלום עבודה.

23. עוגת שוקולד טבעונית מטריפה ללא אפייה.
מתכון: עוגת שוקולד טבעונית ללא אפייה

שנה טובה!