רכיבים:
עבור תבנית ריבועית של 18 על 18 ס''מ
רכיבים יבשים-
- 2/3 כוס קמח סויה
- 1/2 כוס קמח שקדים
- 1/2 כוס קוקוס טחון
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית אבקת סודה לשתיה
רכיבים רטובים-
- 1/4 כוס סירופ מייפל אורגני
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה, עדין בטעם
- 1/2 כוס מים
- 6 תמרי מג'הול ללא גלעין- חתוכים דק
- 1 תפוח עץ קטן מגורד דק בפומפיה
- 1 כף תמצית וניל
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס
- בקערה מערבבים את כל היבשים היטב
- בקערה נוספת מערבבים את כל הרטובים היטב
- מסדרים תבנית אפיה עם נייר אפיה
- מערבבים את הרטובים והיבשים ביחד היטב עד קבלת בלילה אחידה
- שופכים את בלילת העוגה לתבנית ואופים למשך 40 דקות
- העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש והעוגה מרגישה "קפיצית" למגע
- נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה