רכיבים: 

 

עבור תבנית ריבועית של 18 על 18 ס''מ

רכיבים יבשים-

  • 2/3 כוס קמח סויה
  • 1/2 כוס קמח שקדים
  • 1/2 כוס קוקוס טחון
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה

 

רכיבים רטובים-

  • 1/4 כוס סירופ מייפל אורגני
  • 2 כפות שמן זית כתית מעולה, עדין בטעם
  • 1/2 כוס מים
  • 6 תמרי מג'הול ללא גלעין- חתוכים דק
  • 1 תפוח עץ קטן מגורד דק בפומפיה
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות צלזיוס
  2. בקערה מערבבים את כל היבשים היטב
  3. בקערה נוספת מערבבים את כל הרטובים היטב
  4. מסדרים תבנית אפיה עם נייר אפיה
  5. מערבבים את הרטובים והיבשים ביחד היטב עד קבלת בלילה אחידה
  6. שופכים את בלילת העוגה לתבנית ואופים למשך 40 דקות
  7. העוגה מוכנה כשקיסם יוצא יבש והעוגה מרגישה "קפיצית" למגע
  8. נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה