לתחתית:

  • 2 כוסות קמח שיבולת שועל שופרסל green
  • כף מייפל שופרסל green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
  • 3/4 כוס משקה שקדים ללא סוכר שופרסל green (אפשר להמיר בכל נוזל)

לשכבת הקרמל:

  • כוס וחצי סוכר קוקוס
  • כוס וחצי נוזל קוקוס שופרסל green

לשכבת שוקולד:

  • חבילת שוקולד מריר 85% קקאו

  1. לתחתית: מערבבים את המרכיבים עד לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מלבנית קטנה או אינגליש קייק ומכניסים למקפיא
  2. לשכבת הקרמל: מערבבים את סוכר הקוקוס עם נוזל הקוקוס בסיר/מחבת קטנה על אש נמוכה למשך 35-40 דקות עד שהכל מצטמצם ומתקבל נוזל צמיגי
  3. מוזגים את הנוזל מעל התחתית ומכניסים למקפיא למשך חצי שעה
  4. מוציאים וחותכים למלבנים
  5. ממסים את השוקולד במיקרוגל ומוזגים מעל לכל לציפוי מלא. מחזירים למקפיא. 

שומרים במקפיא, מוציאים כמה דקות לפני האכילה.