1 לקט קולסלואו (כרוב וגזר) שופרסל
לרוטב:
1 כף סילאן
1 כפית שום גבישי
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
3 כפות רוטב סויה
4 כפות חומץ
2 כפות שמן שומשום
1/2 כוס בוטנים קלויים קלופים חתוכים גס
לנודלס קראנץ':
1/4 חבילת איטריות שאוהבים
קצת שמן לטיגון
להגשה:
בצל ירוק
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הנודלס עד להזהבה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
- בקערה גדולה מניחים לקט כרוב וגזר מערבבים עם הרוטב מפזרים מעל נודלס ובצל ירוק ומגישים