המצרכים:
- 2 כוסות קמח
- 1.5 כוסות מים
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית סוכר
- רבע כפית מלח
- רבע כפית חומץ תפוחים אורגני
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- 1 עגבניה
- 7 יחידות זיתי קלמטה
- חופן עלי בזיל טריים
- 5 יחידות בצל פרוסות
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות
- מערבבים את כל היבשים יחד במיקסר, מוסיפים את כל הרטובים ומערבלים ל5 דקות על מהירות בינונית
- משטחים על תבנית מפזרים את העגבניות, בצל והזיתים
- אופים 12 דקות, מוציאים מהתנור ומפזרים את עלי הבזיליקום