המצרכים:
- 2 קישואים בינוניים
- 2 עגבניות
- רבע כוס שמן זית
- 2 שיני שום
- גרידה משני לימונים
- חצי כפית מלח ים
- חופן עלי זעתר טריים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-190 מעלות
- מכינים את השמן שום: מועכים את שיני השום, מכניסים לקערה ומזלפים את השמן לתוך הקערה ומניחים בצד
- פורסים את העגבניות והקישוא לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
- מסדרים בתבנית את העגבניות והקישואים בצורה מעגלית
- מזלפים את שמן השום והמלח על העגבניות וביקשו אין ומפזרים את עלי הזעתר
- אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-25 דקות
- מפזרים עלי נענע טריים וגרידת לימון בסוף