המצרכים:

  • 2 קישואים בינוניים
  • 2 עגבניות
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • גרידה משני לימונים
  • חצי כפית מלח ים
  • חופן עלי זעתר טריים

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות
  2. מכינים את השמן שום: מועכים את שיני השום, מכניסים לקערה ומזלפים את השמן לתוך הקערה ומניחים בצד
  3. פורסים את העגבניות והקישוא לפרוסות בעובי של חצי ס"מ
  4. מסדרים בתבנית את העגבניות והקישואים בצורה מעגלית
  5. מזלפים את שמן השום והמלח על העגבניות וביקשו אין ומפזרים את עלי הזעתר
  6. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות ל-25 דקות
  7. מפזרים עלי נענע טריים וגרידת לימון בסוף