אחרי הבת מצווש, הפילוסים והטורטלים, הגיע זמנם של ההייטקיסטים לעלות על הגריל של "ארץ נהדרת" (רביעי, אחרי החדשות קשת 12) עם התארים המוגזמים, המילים הגבוהות באנגלית והתחרות הבלתי פוסקת על למי יש יותר תנאים במטבחון. חברי הקאסט הגיעו למשרדים אמיתיים במגדלי עזריאלי בתל אביב כדי לצלם מערכון נוסף שיעלה בתוכנית הקרובה, והסתבכו בשפע הרב שנראה לעיניהם.
"אני לא יודע מה לעשות עם זה, איך עושים אספרסו?", תהה רועי בר נתן מול המכונה המשוכללת שניצבה למולו והרגיע. "אבל מיחם אני יודע להפעיל". מי שמכיר את משרדי ההייטק מקרוב הוא תמיר בר, שלפני הצטרפותו לקאסט של תוכנית הסאטירה עבד בתור מפתח משחקים. "ככה זה, נותנים להם מה שהם רוצים", סיפר והסתכל על מכונת המשקאות העמוסה באלכוהול מסוגים שונים. "אם מישהו שותה משם מפטרים אותו". למרות זאת, תמיר עדיין מספר שאמו מחכה שיחזור שוב לג'וב הקודם שלו. "אמא שלי מתה שאני יחזור להייטק. היא מתעניינת קצת ואז שואלת מתי אני חוזר".
החזרה על הטקסטים מצד חברי הסדרה, גרמה להם לשים את העברית בצד ולהתחבר לשפה של המקום. "אני הד אוף מנג'ינג, מרקטינג לוגיסטיק אנג'ניריג וסושיאל גרגרס", סיפר בהומור כמובן אורי לייזרוביץ'. ליאת הר לב שמשמשת כסגנית של הבעלים של החברה הוסיפה. "אתה מדבר על עולם שיש בו המון דייורסיטי אבל גם גלובל אופוזישן, המינינג זה הפיפל".
משבר הקורונה שפגע אנושות בעולם המסעדנות לצד התנאים הגבוהים שמציבים בהייטק, גרם לשפים הטלוויזיונים שהפכו למותגים בעצמם, להצטרף לחברות גדולות ולספק להם שירותי הסעדה. אחת מהם היא רותי ברודו, שאחראית על ארוחות הצהריים של חברה שמפתחת משחקי רשת, וסיפרה על תנאי השירות שקיבלה. "מקבלים את הפרודוקטים הכי מטורפים בלי בעיה כמו פילה מיניון. זה העולם החדש של המסעדנות - שווה להאכיל את חדי הקרן האלה", סיכמה.