

-
-
לא התאפקנו והלכנו למסעדה הכה מדוברת שרק פתחה
אוכל ברים חכם וטעים, למרות הפשלות
-
זה שאתם לא מכירים את הפיצה הזו - זה מחדל
היינו בטוחים שפורינה לא תעמוד בציפיות שלנו
-
המהפך במסעדה שזכתה לתואר הטובה ביותר בישראל
השפים החדשים שנכנסו לזוג נעליים ענקיות
-
המסעדה הכשרה שהפכה לשיחת העיר בירושלים
אזיה 19 לקחה על עצמה חתיכת משימה
-
ההתחלה טובה, אבל האווירה חייבת להשתחרר קצת
ביקרנו במקום החדש של יוסי שטרית ותומאס זוהר
-
האוכל שפרסם את ירושלים, סוף סוף בגרסה כשרה
גם לחדשה של אסף גרניט לא באים רק בשביל האוכל
-
כמה חיכינו למסעדה כזאת, ובמקום הזה
זו בעצם מסעדה אסייתית עם אוכל אירופאי מצוין
-
זאת הולכת להיות המסעדה העמוסה של השנה, ובצדק
מחפשים תמורה לכסף? בצ'אקולי תמצאו אותה
-
באנו בשביל השניצל המהולל, נחזור בזכות הבורגר
סבסטיאן בהרצליה מספקת חוויה מעולה כבר 20 שנה
-
זאת המנה שכולם ידברו עליה במסעדה של חיים כהן
אבל האמינו לנו, יש עוד הרבה על מה לדבר במרים
-
הזמן עשה רק טוב להיבה של יוסי שטרית
איזה מזל שחזרנו אליה שנתיים אחרי
-
כל הפודיז נוהרים למסעדה הזאת, ובצדק
השף של אברי אולי צעיר, אבל יודע מה הוא עושה
-
להרבה מסעדות יוקרה יש מה ללמוד מהמקום בנתניה
זה כל מה שאפשר לבקש מארוחת צהריים ביום חורף
-
מושיק רוט מביא אבק כוכבים לקהל הישראלי
סוף סוף השף מגיע לקהל עצמו
-
זה כמעט מפעל של איש אחד, והוא נוצץ בלב השוק
לא פלא שהמקום הזה הפך ליקיר המבקרים
-
רק בחיפה מסוגלת להתקיים מסעדה כל כך מקורית
לא כל המנות טובות כמו זו, ועדיין שווה לבוא