צילום׃ קרן אגם, mako אוכל
בלונדיז פקאן ושוקולד צ'יפס
הן אולי לא מבוססות שוקולד, אבל זה לא עושה אותן פחות מוצלחות מאחיותיהן הבראוניז. למעשה, הקרמליות הצ'ואית של הבלונדיז היא נשק שיש רק להן, ואיתו הן ינצחו (אם רק תיתנו להן צ'אנס)
קרן אגם | mako
| פורסם 23/01/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
לתבנית 25*25 ס"מ:
150 גרם חמאה רכה
כוס וחצי (300 גרם) סוכר לבן
רבע כוס (50 גרם) סוכר חום בהיר
חצי כפית מלח דק
2 ביצים גודל L
2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
כפית אבקת אפייה
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן (160 גרם)
חופן גדול של פקאנים קצוצים גס (50 גרם)
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה חמאה רכה, סוכר לבן, סוכר חום ומלח.
3 מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב.
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים. מתקבלת תערובת מאוד סמיכה, סטייל עוגיות שוקולד צ'יפס, וזה בסדר.
5 מעבירים את התערובת לתבנית, משטחים ומיישרים.
6 מפזרים את שברי הפקאנים ואופים כ-45 דקות, עד שקיסם שננעץ בבלונדיז יוצא עם פירורים לחים.
7 מצננים וחותכים לריבועים קטנים.
** שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים.