חברת קיטשן ליין, המייבאת ומשווקת ציוד מטבח איכותי לענף תעשיית האירוח והמסעדות, משיקה ומסבסדת תוכנית חדשה לקידום מצוינות נשית בתחום המסעדנות. החברה, בהובלת הבעלים והמנכ"לית לבנת לביא, פועלת זה שנים לקידום המקצועיות בענף - והפעם היא מפתיעה בפרויקט חדשני וראשון מסוגו, המעניק כלים לנשים המעוניינות לבנות ולפתח קריירה בתחום המסעדנות.

התוכנית תנוהל על ידי הַשִּׁזְרָה, הקהילה של נשות היין והאוכל בישראל, עסק חברתי הפועל לקידום התרבות הקולינרית בישראל ולהגדלת הנוכחות הנשית בתחום.


הכירו את תוכנית החממה

החממה הקולינרית של "קיטשן ליין" ו"השזרה" היא תוכנית שנבנתה על ידי נשים ועבור נשים, והתכנים בה יועברו על ידי נשים מובילות בתחומן. לתוכנית ייבחרו 10 נשים מכל הארץ שעוסקות בתחום הקולינריה, המעוניינות לפתח קריירה בתחום המסעדנות והאירוח. 

במסגרת התוכנית, המשתתפות יצאו למסע משותף של שישה מפגשים (אחת לחודש) שבהם הן יקבלו את הכלים העסקיים והמקצועיים הרלוונטיים לעולם העבודה העכשווי: כלים לניהול, פיתוח ובניית קריירה, לצד מפגשים לעידוד חדשנות, קבלת השראה ופיתוח יצירתיות בתחום.

למי מיועדת תוכנית החממה?

נשים שמכוונות לקריירה בתחום המסעדנות והבישול המקצועי, מגיעות עם רקע תעסוקתי בתחום (במטבח מקצועי/מסעדה) ונמצאות בפוזיציה נוכחית מעניינת, המהווה נקודת זינוק טובה.

במילים אחרות, שפיות, טבחיות, סו-שפיות, בעלות תפקידים בכירים בניהול מסעדה, יזמיות, יועצות קולינריות ובעלות עסקים קטנים בתחום. התוכנית רלוונטית גם עבור נשים שנמצאות בין תפקידים.

שיראל ברגר (צילום: אביב שקורי)
ללמוד מהטובות ביותר. שפית שיראל ברגר, מסעדת OPA|צילום: אביב שקורי


המטרה: הגדלת שיעור הנשים המובילות בתחום המסעדנות

תוכנית החממה מתקיימת בחסות חברת "קיטשן ליין", שמקדמת מצוינות נשית בתחום המסעדנות.
לדברי יוצרות התוכנית, "מטרות החממה הן להעניק לנשים בתחום המסעדנות כלים וידע לתכנון ובניית קריירה ולהתמקצעות בתחום. התוכנית, שמועברת על ידי הנשים המובילות בענף,  מבקשת גם לשתף ידע בין נשות המקצוע, ליצור שיתופי פעולה מעניינים ובסופו של דבר להגדיל את שיעור הנשים המובילות בתחום המסעדנות".

 

מה תקבלי בתוכנית החממה?

הנשים שנבחרו לתוכנית ישתתפו בימי עיון, סדנאות והרצאות בנושאים פיננסיים, עסקיים ושיווקיים. הן יבקרו במסעדות בהובלה נשית ויפגשו עם שפיות מובילות בתחום, דוגמת שיראל ברגר (Opa) ונאיפה מולא (נאיפה). עוד בתוכנית, ימי השראה במרחב הפתוח: ביקורים במשקים חקלאיים, יקבים, חברות פוד-טק ומפגשים בלתי אמצעיים עם אנשי אוכל משמעותיים ומובילים בתחומם. 

המשתתפות גם יזכו לצילומי פורטרט לצורך הכנת כרטיס ביקור מקצועי ולהרבה חשיפה תקשורתית שתעזור להם להזניק את הקריירה (מתחם תוכן ייעודי אצלנו ב-"mako" ובאתר "השזרה").

 

איך נרשמות?

החממה הקולינרית היא תוכנית המסובסדת על ידי חברת "קיטשן ליין" וכרוכה בתשלום דמי רצינות על סך 900 שקלים בלבד.  

אם את מכוונת לעתיד מקצועי בענף הקולינריה הישראלי - אנחנו מזמינות אותך להגיש מועמדות לתוכנית החממה, לקחת את הקריירה שלך לשלב הבא ולהצטרף לנשים המובילות את תרבות האוכל בישראל.

מהרי להירשם עד 5.9.23. התוכנית תתחיל בנובמבר 2023.

 לפרטים נוספים ניתן לפנות גם במייל: hashizra@gmail.com