כשמגיעים לפריקסה של חיימיקו בהוד השרון קשה לפספס את קיר התהילה: תמונות של שלל מפורסמים - ממירי רגב ועד דנה דבורין - שנוגסים בפריקסה או בוריקה בדוכן הקטן. אבל עם כל הכבוד לבוריק ולפריקסה שמגישים כאן, אנחנו הגענו למקום במסגרת מסענו אחרי אוכל הרחוב המיוחד ביותר בארץ במטרה לטעום את מאכל השעטנז בוריקסה - שילוב בין שתי האהבות הגדולות של הישראלים, שנשמע כמו המנה המושחתת ביותר ביקום כולו.
הבוריקסה הוא למעשה לחמניית פריקסה שבתוכה שלל רטבים שמכינים במקום, חמוצים לבחירתכם, טונה שעוברת גם היא תהליך שהופך אותה לאוורירית ומעודנת יותר - וגם בוריק, מטוגן גם הוא, שבתוכו ביצה. כל התענוג יעלה לכם 30 שקלים.
החשש הגדול ביותר שלנו לפני הטעימה היה מפני פיצוץ של שמן - בכל זאת, מדובר במיקס בין פריקסה מטוגנת לבוריק מטוגן - אבל לשמחתנו גילינו שאיכשהו מצליחים לדלג כאן מעל המשוכה הזאת, והבוריק פשוט מוסיף מפריכותו ולא הופך את המנה לחגיגה של שמן.
חוץ מהבוריקסה תמצאו בפריקסה של חיימיקו גם מאכלים ייחודיים כמו פריקסה עם שקשוקה, ואפילו מנה תאילנדית של בננה לוטי, שמוגשת אף היא בתוך פריקסה וגם לה יש כבר קהל אוהדים.
הפריקסה של חיימיקו. דרך רמתיים 63, הוד השרון