זירת מסעדות השף הכשרות בתל אביב קטנה למדי; בטח ובטח כשזה נוגע למסעדות חלביות. לקליקה הקטנה הזאת מצטרפת מסעדה חדשה נוספת שנקראת פיש קיטשן. הבעלים שלה אחראים גם למסעדה בשרית כשרה בעלת שם דומה, מיט קיטשן, והשף אלעד לוי יוביל את שני המקומות.
פיש קיטשן מונה כמאה מקומות ישיבה ויש בה חדר פרטי לאירועים משפחתיים בקומה השנייה של המסעדה, שנמצאת ברחוב התעשייה בעיר. התפריט מונה מבחר סוגים של דגים בטכניקות בישול שונות: מדגים נאים ועד תבשילים.
בין האופציות למשל טונה אדומה צרובה עם גספצ'ו עגבניות שרי, בייבי מלפפון, צ'ילי אדום, ואוכמניות עם ברס אגוזי לוז; סביצ'ה דגים עם תפוח גראנד סמית, טרטר מלפפון, עירית, למון גראס, נענע ושמן בזיליקום; ולוקוס צרוב עם קצף אפונה, קרם פרש, גרידת ליים, שבבי אגוז מקדמיה ואבקת אפונה (68-84 שקלים למנה ראשונה).
המנות העיקריות כוללות אפשרויות כמו טליאטלה עם עגבניות וטונה מעושנת - סלק, עגבניות קונקסה, קרעי טונה מעושנת, אפונת שלג, וקרם גזר; פילה דניס עם קרם ערמונים, טורטליני שום, קוביות דלורית ופקאן בחמאת שום; ומוסר ים עם זוקיני, עגבניות לחות, תרד, בצל סגול, ביצת שניצל וקרם יוגורט (136-100 שקלים לעיקרית).
הקינוחים החלביים מקוריים וכוללים פבלובה לימון עם מרנג אפוי בתנור, קרם לימון סמי פרדו, מרנג איטלקי שרוף, ומרשמלו ליים ונענע (58 שקלים); כדור שוקולד שקדים - מוס שוקולד לבן, אינסרט פרלינה שקדים עם אמרטו, וקרנצ' שוקולד חלב ושקדים עם רוטב קרם אנגלז חם (64 שקלים); ומילפיי תבלינים עם טוויל וניל, קרם פטיסייר פקאן עם הל, קינמון, תימין, גרידת תפוז, חול פקאן וקינמון, וגלידת דלורית ורוטב דובדבני אמרנה (64 שקלים).
המקום פתוח בימות השבוע משעה שתיים עשרה ועד חצות ובימי שבת מחצי שעה אחרי צאת השבת ועד אחת בלילה.
FISH KITCHEN. התעשייה 10, תל אביב. 03-5629900. כשר