מסעדת מומה בקריית ענבים פעילה כבר קרוב לשמונה שנים. המקום, ששייך לתום חובב, הפך את מנת הקובנה התימנית לאחת ממנות הדגל שלו, ובמהלך תקופת הקורונה התבסס בעיקר על הבצק התימני העשיר במארזי משלוחים מוקפדים שהגיעו למבחר אזורים בארץ.

בחודשים האחרונים הגיעה הקובנה של מומה גם למרכז עם שלל אירועי פופ אפ שהתקיימו ברחבי תל אביב. כעת, נפתח לפעילות מקום מבית המסעדה שכל כולו מוקדש לקובנות ולקוקטיילים, ופעיל בסופי השבוע בלבד, בימים חמישי ועד שבת, למי שמחפש בראנץ' קצת אחר.

במקום ניתן למצוא קובנות על בסיס חמאה שמוגשות בגדלים שונים בשילוב מטבלים כמו עגבניות צלויות, סלסת פלפלים, טחינה עמבה, קרם שמנת חמוצה, מטבל סלק צלוי וחרדל ומטבל שקדים ושום. יש גם אופציה לקובנה מתוקה שמגיעה עם מטבלים מותאמים כמו ריבת תאנים וקרם קרמל מלוח. לצד הקובנות מציעים במקום גם מבחר קוקטיילים.

בנוסף ניתן להזמין מארזי משלוח של קובנות לפתיחת בקרים או צהריים חורפיים בסופי השבוע שמגיעים עם הוראות הכנה לחימום הקובנה בתנור הביתי, לצד המטבלים. המקום פעיל בימי חמישי משעה חמש בערב ועד שמונה וחצי, בימי שישי משעה שתיים עשרה בצהריים ועד שלוש ובימי שבת מתשע וחצי ועד שלוש וחצי. בהמשך יתרחבו שעות הפעילות.  

הקובנה של מסעדת מומה. בן יהודה 124, תל אביב