רק בשבוע שעבר הייתה הקונדיטורית ענת עמרם אלון אחת המועמדות המובילות להשתתף בגמר של ריאליטי הקינוחים "הקינוח המושלם". בסופו של דבר זה לא קרה, אבל למרבה השמחה היא מנחמת אותנו על ההפסד עם השקת פופ אפ קינוחים חדש, שיימשך מהיום ועד 23 בחודש.

הפופ אפ של ענת יתמקם במלון ישרוטל רויאל ביץ' בתל אביב ויציע גם את קינוח הלהיט שהוגש בתוכנית, באבלס סלט פירות - עוגת דקואז עם קוקוס וקולי פטל עם כדורים בטעם מנגו, תות, בננה, קסיס, לימון ואשכולית אדומה. לצידו יוצעו קינוחים נוספים וביניהם "גולדן דוג" - גרסה שוקולדית ליצירה של ג'ף קונס כלב בלון, עם קרם מסקרפונה וניל, קרמו שוקולד חלב ובייליס, קראנץ פאייטה, גרואה ופנינים.

עוד יוגשו במקום קינוח רוז עם קרם מלבי פירות יער, קרם פיסטוק, דקואז פיסטוק וריסוס אדום; ספירלת שוקולד עם קרם שוקולד, קרמבל קקאו, פטיסייר בייגלה מלוח ומקרון קקאו; קראנץ' בייגלה מלוח עם גלידת שוקולד חלב ורוטב בייגלה מלוח; קינוח מעשה בשני בלונים - עוגת גבינה אפויה ועוגת גבינה פירורים בציפוי פירות יער ופסיפלורה; וגם קינוח מיוחד לט"ו באב שיוגש רק ביומיים האחרונים של הפופ אפ, ויורכב מגלידת וניל, סורבה פטל שמפניה, קרמו ליצ'י, גלידת תות, סורבה קוקוס וקרם קסיס.

מפאת מורכבות הקינוחים, שהם למעשה עבודות אומנות קטנות, המחירים שלהם יהיו גבוהים יחסית, ויעמדו על 58-85 שקלים לאחד. המקום יהיה פתוח מ-12:00 עד 20:00, וביום שישי עד 16:00.

עמרם אלון עובדת במלון הרויאל ביץ' זה חמש שנים, ויוצרת קינוחים כשרים הן למסעדת המלון והן לבר. בעבר עבדה במסעדות קיטשן מרקט ויפו תל אביב.

ענת עמרם אלון By Isrotel Royal Beach. הירקון 19, תל אביב. כשר

 

>> לקראת חגי תשרי - 95 קינוחים לראש השנה