ישראל אהרוני פותח סניף נוסף להירו, תל אביב

אחרי ההצלחה של הסניף הראשון בשרונה מרקט, השף ישראל אהרוני ממשיך עם המותג האסייתי שלו: הירו. הפעם פותח השף מסעדה של ממש, עם תפריט אוכל שיקבל שדרוגים והרחבות. בהירו החדשה ניתן יהיה לבלות ערב אסייתי שלם, בליווי בר סאקה רחב, בשונה מהדוכן הלא פורמאלי שמפעיל השף בשוק האוכל בשרונה. כרגע נמצא המקום בשיפוצים, והוא צפוי להיפתח בחודשים הקרובים.

הירו. מקווה ישראל 16 (פינת לבונטין), תל אביב. לא כשר. 

ברנינג טאקוס נפתחו מחדש, תל אביב

רגע אחרי הסגירה הפתאומית, המסעדה המקסיקנית לוס ברנינג טאקוס, שפעלה בחזית מועדון הדלי, נפתחה מחדש להרצה עם שף חדש, תפריט מקסיקני כיפי וקליל ושם חדש שמשמיט את הלוס. המקום החדש נפתח גם הוא ברחוב אלנבי בתל אביב, וכרגע הוא בתקופת הרצה שקטה ופועל רק בשעות הערב - החל מהשעה 20:00. לשעות פעילות המלאות רצוי להתעדכן בעמוד הפייסבוק של המקום.

ברנינג טאקוס. אלנבי 97, תל אביב. לא כשר.

עוד חדשות? בואו אל עמוד הפייסבוק של אוכל טוב

שרונה מרקט הירו ראמן (צילום: חיים יוסף,  יחסי ציבור )
הפעם לא רק ראמן. סניף שני להירו|צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור

מסעדת גספאצ'ו של גיא פרץ נפתחה מחדש, אשקלון
לאחר שנסגרה לפני כשנה, מסעדת גספאצ'ו האשקלונית של השף גיא פרץ נפתחת מחדש. המסעדה, שממוקמת במלון הולידיי אין בעיר, מציעה מנות כמו פסטייה מרוקאית ובה פרגיות, אגוזים, שקדים וצימוקים בניחוח קינמון על ריבת שרי ברנדי (54 שקלים); ארטישוקים צלויים עם בצל ירוק, שום קונפי, לימון, פלפל חריף, עשבי תיבול ושמן זית (54 שקלים); בקלוואה פיסטוק עם כבד אווז בגריל ורוטב פירות יער (98 שקלים); מדליוני פילה בגריל ברוטב ציר בקר ויין אדום על קרם שורשים (159 שקלים); וסלמון מקורמל צרוב בזיגוג סילאן והדרים על קרם שורש ופיסטוק (119 שקלים). המסעדה המחודשת כוללת 80 מקומות ישיבה ופועלת מדי יום החל מהשעה 12:00 ועד חצות.

גספאצ'ו. יקותיאל אדם 9, מלון הולידיי אין, אשקלון.08-6530711. כשר.

מוברשם חוף ארגמן - מסעדה ערבית מודרנית חדשה בעכו
מסעדה שלישית נפתחה תחת השם מוברשם בעכו. אחרי זוג המסעדות הראשונות בחוף המערבי ובעכו העתיקה שפועלות כבר שנים בעיר, ינסה המקום החדש להציע מטבח ים תיכוני מסורתי עם נגיעות עדכניות. במקום החדש מגישים ארוחות בוקר, צהריים וערב, ובין המנות תמצאו כאן ראשי קלמרי (42 שקלים); סלט חלומי עם פיסטוקים (38 שקלים); ניוקי סלמון ושרימפס (69 שקלים); ברבוניות (120 שקלים); חריימה דגים (110 שקלים); ומנה זוגית של צוואר טלה ממולא באורז, תבלינים, צנוברים ובשר כבש (220 שקלים). שעות הפתיחה של המסעדה הן בין 08:00 לחצות, בכל ימות השבוע. 

מוברשם - חוף הארגמן. יהונתן החשמונאי, עכו. 04-6999066. לא כשר.

 

לוס ברנינג טאקוס תל אביב (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
עכשיו במיקום חדש באלנבי, ועם שם חדש. ברנינג טאקוס|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

ג'וסה, בית מיץ ייחודי באבן גבירול, תל אביב
חובבי המיצים ישמחו לשמוע על ג'וסה, בית מיצים ומשקאות בריאות חדש ועצום שייפתח בשבועיים הקרובים ברחוב אבן גבירול בתל אביב. המקום החדש הוא מבית היוצר של המיצייה הפופולרית תמרה, שכבר הפכה לרשת תל אביבית מוכרת. המקום יפעל מדי יום חול בין השעות 07:00 ל-21:00 (בימי שישי עד 16:00 ובשבת סגור), ויציע מגוון מיצים של פירות וירקות בכבישה קרה, קינוחים טבעיים, משקאות על בסיס מאצ'ה, שייקים, ארוחות קלות על בסיס פירות ועוד.

ג'וסה. אבן גבירול 151, תל אביב. 03-7305599. כשר

סניף חדש לבר האוכל 22 בכפר סבא
בר האוכל התל אביבי, 22, פותח סניף חדש בכפר סבא. במקום החדש תוכלו למצוא שלל משקאות ומנות בעלות של - איך לא - 22 שקלים. תוכלו למצוא כאן את כל החשודים המיידים כמו המבורגר עם צ'יפס, שניצלונים, כריכים במילויים שונים ומגוון קוקטיילים. שעות הפעילות של הבר החדש הן מדי יום החל ב-19:00, ועד אחרון הלקוחות. 

22. התע"ש 24, כפר סבא. לא כשר.

עוד באוכל טוב:

 

גיא פרץ (צילום: אבי רוקח)
חוזר לאשקלון. גיא פרץ פותח מחדש את גספאצ'ו|צילום: אבי רוקח

סדנאות ייחודיות אצל ארז קומרובסקי, מתת
השף ארז קומרובסקי חובר לחבורת בשלניות, ויחד איתן יעביר סדנאות ייחודיות במהלך כל חודש מאי. בין אלה שיעלו למתת כדי לבשל עם קומרובסקי נמצאות מאיה דרין, רותם ליברזון, מיכל וקסמן, הילה אלפרט ורונית ורד. בין הסדנאות המוצעות: סדנת אוכל בוכרי, סדנת המטבח הפרסי, סדנת אוכל תאילנדי, סדנת בישול מרוקאית וסדנת אוכל ערבי מקומי. מחיר כל סדנה: 750 שקלים למשתתף.

לפרטים

הפלגה קולינרית עם השף שאול בן אדרת
חברת מנו ספנות מציעה הפלגה קולינרית לקפריסין עם סדנאות של השף שאול בן אדרת. ההפלגה תצא לדרך ב-13 למאי, ובמהלכה יקיים השף סדנאות אוכל על הסיפון, וכן יציע מגוון ארוחות שף. במסגרת ההפלגה ייערכו גם סיורים קולינריים באי השכן. 

לפרטים: *8288

>> לכל חדשות האוכל