אל ההיצע הדל יחסית של מסעדות כשרות בתל אביב, ובוודאי אלה החלביות, מצטרפת מסעדה חדשה בשם הולה הולה (OLA OLA) - מסעדה שמתמקדת בדגים ונמצאת באחד המיקומים הקולינריים המתעדכנים תדיר בארץ, שוק הכרמל בתל אביב.

50 המסעדות הכשרות הכי טובות בארץ

בניגוד לדוכנים הרבים שפזורים ברחבי השוק, הולה הולה היא מסעדה של ממש, עם מקומות ישיבה, מפות לבנות ואווירה מעט יותר מהוקצעת. היא שייכת לשף שקד פחימה, שמפעיל בשוק גם את מסעדת דואה הכשרה הבשרית, ותוכלו לאכול בה מנות עיקריות כמו טורטליני גבינות ברוטב שמנת כמהין עם חמאה ופרמזן (70 שקלים); ריזוטו עם 5 סוגי פטריות כמהין וגבינת פרמזן (66 שקלים); מוסר ים על פירה כמהין עם ברוקולי (142 שקלים); וסלמון עם ירוקים (115 שקלים).

מנות הפתיחה כוללות בין השאר טרטר מוסר ים עם גבינה לבנה, סומאק, נענע, עירית וצ'ילי אדום (55 שקלים); אסאדו על בסיס בטטה על קרם פרש עם גרידת לימון, רוטב פונדו ואגוזים (49 שקלים); וברוסקטה עם טונה אדומה, סלסלת עגבניות ואיולי שום (68 שקלים).

אולה אולה מסעדה חדשה  (צילום: דור כחלון , יחסי ציבור)
הולה הולה. אווירה מהוקצעת יחסית לשוק|צילום: דור כחלון , יחסי ציבור
טרטר אולה אולה  (צילום: דור כחלון , יחסי ציבור)
מרבית המנות על בסיס דגים |צילום: דור כחלון , יחסי ציבור

המקום פתוח בימות השבוע משעות הצהריים ועד אחרון הלקוחות ובימי שישי מ-12:00 ועד 16:00.

OLA OLA.  יחיא קאפח 3, תל אביב. 050-9322445