רוב הפגישות שלנו עם מתמודדי "מאסטר שף" מתרחשות כשהם מול סירי ומחבתות ואנחנו יושבים ומנשנשים במבה על הספה מול המסך - יושבים, צופים בשופטים טועמים ומתענגים על המנות (או מתבאסים, תלוי על מי הם נפלו), מתגרים ומסתקרנים. לצערנו, כמעט תמיד נשאר לנו רק לדמיין את הטעמים האמיתיים שמסתתרים בתוך הסירים והתבשילים מעשה ידיהם של חברי הנבחרת.
למה כמעט תמיד אתם שואלים? ובכן, השבוע הזדמנה לנו אפשרות נדירה לטעום את מעשי ידיהם של חברי נבחרת העונה השביעית, ואנחנו, כמובן, קפצנו על ההזדמנות והגענו למסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן שם התקיים אירוע ההשקה.כדי להפוך את הטעימה למעניינת אפילו יותר, החלטנו לבחון חמישה מהמתמודדים הכי מסקרנים של הנבחרת החדשה ולשפוט בעצמנו מי מהם הכין את המנה המוצלחת ביותר לאירוע ההשקה? הפעם - בלי הגבלת זמן ובנוחות מקסימלית.
התחלנו עם המנה הביתית של נדיה - עלי גפן שקטפה בעצמה ובישלה עם שפע תבלינים; את המנה של יהוידע שיצר תבשיל בשר חגיגי בבישול ארוך; את המנה של בר פינס שהכינה קציצות דגים חריפות בטירוף; את המנה של עמיחי שליקט בעצמו ארניות מהיערות והכין איתן תבשיל עדין שמיכל אנסקי התעלפה ממנו; ואת המנה של יהודה – פאסטלים פריכים ומטוגנים במילוי דגים.
אז מי מהמתמודדים שטעמנו הצליח להכין את המנה שסובבה לנו את הראש? והאם הדעה שלנו הייתה דומה לדעתם של השופטים שחגגו אף הם באירוע? צפו בטעימה בווידאו כאן למעלה.