מתחם ביתנ'ס בביתן אהרון הוא אכסניה לכמה וכמה מהמוסדות הקולינריים המוכרים של אזור עמק חפר, ולאחרונה נפתחה בו מסעדה חדשה בשם לאקי צ'יקן, על טהרת העוף המטוגן. לאקי צ'יקן אומנם פתוחה להרצה רק קצת יותר משבוע, אבל כבר מצליחה לעורר הייפ רציני באזור, ובצדק - לפי מה שהספקנו לטעום, מדובר במקום שעושה הרבה כבוד לטיגון ושיודע מה הוא עושה.
למרות הנראות האמריקאית של המנות, שחר בוהדנה, שאחראי על המקום, מספר ששאב השראה דווקא מסצנת הקריספי צ'יקן בלונדון. בוהדנה נמצא בתחום האוכל זה 15 שנה, אבל רק עכשיו החליט לפתוח מקום משלו. העוף המטוגן שלו מתבסס בעיקר על פרגיות, שמטוגנות בקמחים מיוחדים בציפוי כפול ליצירת שכבה פריכה, ומוגשות בצורה קלאסית או עם ציפויים פיקנטיים יותר.
מנות הדגל בלאקי צ'יקן הן מטוגנות, והולכות ממש טוב לצד משקה מוגז עם סלרי וג'ין שמגישים פה, וכמובן לצד בירה. בין היתר תמצאו פה כריך קריספי צ'יקן סופר אינסטגרמי; קורן דוג – נקניקייה מטוגנת מבוססת פרגיות שמוגשת על שיפוד עם רטבים; במיה מטוגנת לצד רוטב קרוליינה או רוטב גבינה כחולה; כריך צמחוני של לחמניית בריוש עם כרובית מטוגנת ורוטב קיסר; צלעות תירס מוקפצות בראב ברביקיו ומלח לצד רוטב ראנץ'; צ'יפס בציפוי פריך; כנפיים מטוגנות עם רטבים כמו הוט סוס תאילנדי או מטבל קרמל מלוח עם אבקת טוגראשי; נתחי ג'וסי נדרס - פילה עוף שהושרהלילה בבריין, מקומח ומטוגן ומוגש עם רטבים מתוקים וחריפים; ואטריות אורז מטוגנות בראב ברביקיו.
המקום פתוח בימים ראשון-שבת בשעות 11:30-23:00 ובשישי ב-11:30-16:00.
לאקי צ'יקן. מתחם ביתנ'ס ביתן אהרון. לא כשר