ראשון לציון בורכה אומנם בלא מעט מסעדות שפועלות בשטחה, אבל בתחום בתי הקפה והמאפים היא איכשהו פחות מככבת. לכן אנחנו שמחים לספר לכם על מאפייה חדשה ומרשימה בעיר, בלה ברד שמה, שההיצע שלה מבוסס על לחמי מחמצת ללא תוספת שמרים או סוכר. בלה ברד מעוצבת בסגנון צרפתי בהיר ורחב ידיים, ועל אף שנפתחה במכוון באזור תעשייתי מחוץ ללב העניינים, הכוונה היא להפוך אותה ליעד שאנשים מגיעים אליו במיוחד וחוזרים שוב ושוב.
בבלה מציעים מבחר לחמים, כריכים ומוצרים משלימים כמו ממרחים וגבינות צרפתיות, יינות, חמאה טובה וריבות, ועל הכל אחראי ערן נחשון, מי שהיה השף הראשי של מלון קרלטון בתל אביב והחליט לפתוח לראשונה מקום משלו. השם, בלה, הוא על שמה של סבתו של נחשון, שהייתה בעלת מאפייה באיטליה.
בין הלחמים במקום תמצאו בגט מנגולד, לחם סלק, לחם חצילים שרופים על גריל פחמים, לחם כוסמין, לחם שיפון, בייגלים ולחמניות. הכריכים שנמכרים בבלה מגוונים וכוללים בין השאר כריך סביח בלחם מחמצת עם חציל קלוי, בצל מקורמל, ביצה קשה, טחינה ואריסה שמכינים במקום; כריך ברברוסה עם סלק מוחמץ בבלסמי, ריבת שרי ותבלינים, חמאה וגבינת עיזים רכה; כריך חביתה עם אריסה, מלפפון חמוץ וגבינת שמנת; וכריך בולגרית עם פסטו, פלפלים קלויים וחסה.
המקום פתוח בימות השבוע בין 7:00 ל-18:00 וביום שישי מ-7:00 עד 14:30.
בלה ברד. משה בקר 32, ראשון לציון. 03-5200070