ההמבורגרים של הגראז' מגיעים לרמת החייל, תל אביב

ביום ראשון הקרוב ייפתח סניף תל אביבי ראשון למסעדת ההמבורגרים הגראז' מראשון לציון. בתקופת ההרצה יוכלו הלקוחות ליהנות משלושה דילים שונים: All Day Deal במחיר 69 שקלים, דיל צהריים במחיר 56 שקלים או דיל שיק שאק ב-45 שקלים. בנוסף, לאורך כל תקופת ההרצה מ-22:00 כל סוגי האלכוהול בהנחה של 50 אחוז.

הגראז', ראול ולנברג 24, מגדלי זיו, תל אביב

חגיגת גלידה חינם בבן אנד ג'ריס, יבנה ובאר טוביה

גם השנה חוזרת המסורת של Free Cone Day בחברת בן אנד ג'ריס. ב-4 באפריל יחולקו בעשרות מדינות וגם בישראל גביעי גלידה בחינם. כל מי שיגיע לחנויות המפעל של החברה ביבנה ובבאר טוביה יקבל גביע גלידה עם אחד מהטעמים המוכרים של החברה, חינם אין כסף. האירוע יתקיים בשעות 16:00-20:00.

בן אנג ג'ריס, רחוב הקציר, באר טוביה; המיסב 1, יבנה.

טעם וצבע Deli - מעדנייה חדשה בעמק חפר

השבוע נפתחה בעמק חפר טעם וצבע דלי - מעדנייה עם מבחר גדול של אוכל איכותי ובריא לקחת הביתה, וגם מתחם אירוח ובילוי חיצוני הכולל  עמדות גריל, ירקות טריים למכירה ממגדלי ירקות מקומיים, פרחים ריחניים היישר ממשתלות האזור ואטרקציות נוספות. בנוסף מציעה המעדנייה מאפים טעימים וטריים הנאפים במקום, זיתים, חמוצים, יין ושמני זית.

טעם וצבע deli, עמק חפר

בן אנד ג'ריס - אחרי המילוי, לפני הקירור (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
מי שרוצה גלידה חינם שיגיד אני|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

שוק העמק במתחם הרכבת ה-4, כפר יהושע

עמותת התיירות בעמקים תקיים בפעם הרביעית יריד אוכל (מוכן ותוצרת מקומית) במתחם תחנת רכבת העמק, בכניסה לכפר יהושע. ביריד ניתן יהיה לרכוש שפע של תוצרת טרייה היישר מהחקלאים ומהיצרנים. בין 40 הדוכנים: לבידו, גבינות ברקנית, הטבעוניות של מאמא, מכונית פלאפל, תחנת קפה, ומשתלות יגור. השוק יתקיים מחר, יום שישי 31 בחודש, בשעות 9:00-15:00. מחיר כניסה: 5 שקלים לאדם מגיל 3.


יום הולדת 4 למסעדת קפאסה, באר שבע

מסעדת קפאסה הבאר שבעית תערוך חגיגות מיום ראשון 2 באפריל ועד יום שישי 7 באפריל. מדי ערב ייהנו המבלים ממוזיקה חיה שתנוגן מעמדת הדי.ג'יי, 1+1 על הבירות והקאווה ו-1+1 על כל המנות העיקריות. בנוסף רקח השף דרור שושן מנות ראשונות ספיישל חגיגיות ליום ההולדת: טרטר טונה אדומה על תפוחי אדמה בשמן זית, בצל סגול וירוק, פטרוזיליה, ביצה קשה ואיולי לימון כבוש ועריסה (48 שקלים); קפרזה "מעושנת" – שלל עגבניות, מוצרלה בופאלו, קרם חצילים שרופים, בלסמי וטוסטוני שום (44 שקלים) ועוד.

קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. 08-6655122

אין תמונה
יום הולדת לקפאסה

הפלגה קולינרית עם השפים ניר צוק ודניאל זך

חברת מנו ספנות תקיים שיט קולינרי לקפריסין באוניית הקרוזים היוקרתית גולדן איריס. השיט יתקיים ב-6-9 באפריל, ימים חמישי עד ראשון, ובמהלך ההפלגה יתקיימו פעילויות כמו סדנאות אוכל, סיורים, ארוחות שף ועוד. עוד יתקיים סיור קולינרי שיתמקד בטעמים והריחות של קפריסין.

ספיישל אוכל ניו יורקי בביסטרו גרינברג

בין התאריכים 2-4 לאפריל יארח השף ניצן רז בביסטרו גרינברג שבאזורי ח"ן מנות מהמטבח הניו יורקי המודרני. בין המנות בתפריט ניתן למצוא: PIZZA TUNA קריספי טורטייה, טונה, צ'ילי, שרי, בצל אדום, זיתים ואיולי אנשובי(76 שקלים). POPCORN SHRIMPS  ספייסי מיונז ויוזו (66 שקלים). EL TOPO UNAGi קריספי רייס, אונגי צלופח, צ'ילי ומוצרלה (72 שקלים). CHICKEN RAMEN פרגית, אטריות ראמן, ביצה בסויה, בצל ירוק ובוניטו (64 שקלים)| PORK CHOP צלע לבן, צאטני תפוחים בייקון ומייפל על קרם גזר צהוב (96 שקלים). FISH BUN קריספי לברק, סלט איג'יקי ואיולי ג'ינג'ר (48 שקלים). MEAT BUN שורט ריב בבישול ארוך, סלט עשבים, חמוצים יפנים וספייסי איולי (48 שקלים) ועוד.

גרינברג ביסטרו. אורי צבי גרינברג 24, תל אביב. 03-7411022

פיצריית אלכסנדר מתחילה לייצר פיצות ללא גלוטן, קריית מוצקין

בפיצריית אלכסנדר שבקריית מוצקין השיקו השבוע פיצה חדשה ללא גלוטן, מבצק המבוסס על קמח תירס וקמח תפוחי אדמה. הפיצה החדשה יכולה להתאים גם לאלו שאינם אוכלים חמץ בפסח. בשלב הראשון יימכרו רק פיצות אישיות ופוקצ'ות, במחיר של מ-29 שקלים ליחידה.

פיצה אלכסנדר, שדרות ירושלים 3, קריית מוצקין

השפים אסף גרניט ורחל דבח מבשלים למען ילדים בסיכון, ירושלים

בחמישי 6 באפריל יחבור השף אסף גרניט לשפית רחל שבח בפרויקט עבור נוער בסיכון במסעדת נחמן החלבית בכיכר המוזיקה בירושלים (הפרויקט ביוזמת החטיבה לקידום נוער בעיריית ירושלים). בשעות 19:00-22:00 השניים יכינו ביחד תבשילי מרק שיחולקו בחינם לנוער בכיכר החתולות הירושלמי, או יימכרו במחיר סמלי לסועדים במסעדת נחמן ובקורה בקפה, בית קפה טיפולי המיועד לבני נוער בגילאי 13-21. כל ההכנסות יתרמו לקורה בקפה.

פסטינה - מסעדה איטלקית חדשה ברחובות

לאחר הצלחתו של הסניף הראשון, שנפתח בבאר שבע לפני כארבע שנים, נפתח בימים אלה סניף שני למסעדת פסטינה, הפעם ברחובות. התפריט של פסטינה מבוסס על פסטה טרייה, רטבים המוכנים במקום ומנות אותנטיות מהרחוב האיטלקי בהגשה ביתית. בין המנות בתפריט: פסטה אספרג'י - פסטה עם אספרגוס, בייקון, פרמזן, שאלוט, יין לבן ושמנת; וריזוטו פרוטי דה מארה - ריזוטו עם שרימפס, מולים, קלמרי, חמאה, שום, פטרוזיליה, יין לבן, שמנת ושמן זית.

פסטינה, חיים פקריס 3, פארק המדע רחובות. 08-9999243 

קפאסהפסטינה (צילום: אלי רבזין)
האיטלקית החדשה של רחובות|צילום: אלי רבזין

Jack By Black - רשת חדשה מבית ההמבורגרים של BLACK

רשת Black פותחת רשת בת חדשה, Jack By Black - רשת מסעדות קטנות בגודל של בין 70 ל-110 מ"ר, שיוקמו בערים שבהן יש ריכוז תושבים קטן יותר כמו שוהם, באר יעקב, אבן יהודה, קניון עזריאלי ראשונים בראשון לציון ועוד. ההמבורגר בתפריט יוצע בשני גדלים: 120 גרם ו-160 גרם, ומי שירצה המבורגר כפול יזמין את שני הגדלים המוצעים. הסניף הראשון נפתח ממש בימים אלו בבאר יעקב והסניפים הנוספים יפתחו עד סוף השנה. 

La Cotta, בר קוקטיילים וברוסקטות חדש, תל אביב

לה קוטה ("התאהבות" באיטלקית) הוא האח הקטן של בר היין ג'ונו, שנפתח ממש בימים אלה בכיכר מילאנו בתל אביב. בהתאם למיקום בעל השם המחייב נבחרה העיר מילאנו, בירת האופנה הצפונית, התוססת והמודרנית של איטליה, כהשראה לבר ולמטבח של לה קוטה. בתפריט קוקטיילים קלילים וקיציים על בסיס יין ורמוט איטלקי איכותי ומנות בהשראת המטבח הצפון איטלקי, כמו גם תפריט ברוסקטות רחב ויצירתי, אידיאלי לנשנוש לצד הדרינק. בין המנות: ברזאולה, קרם חציל שרוף, אספרגוס, בלסמי מצומצם (22 שקלים); ברוסקטה סרדינים עם צ'ימצ'ורי, עשבי תיבול ופרמזן (22 שקלים); וברוסקטה ארטישוק וגבינת בושה, מחית כמהין (22 שקלים).

La Cotta, כיכר מילאנו, דה האז 1, תל אביב. 03-5446620

la cotta (צילום: ירון ברנר,  יחסי ציבור )
la cotta|צילום: ירון ברנר, יחסי ציבור

מיטשוס שדה אליעזר חוגגת שנה

לכבוד יום הולדת שנה לסניף שדה אליעזר מציעים במסעדה ערב קונספט מיוחד: Meat + Monday. מהשעה 18:00 בימי שני יהיה ניתן ליהנות מכל הנתחים בתפריט המסעדה במחירי הקצבייה, לדוגמה (ל-100 גרם): אנטרקוט - 17.2 שקלים, סינטה - 12.9 שקלים, פריים ריב - 13.9 שקלים ופורטר האוס - 15.9 שקלים.

מיטשוס, צומת שדה אליעזר. 04-6997005

תפריט שיפודים יפניים במינאטו, הרצליה

מהשבוע הבא יציינו במינאטו את תחילת האביב בימי שלישי של שיפודים וסאקה. בין השיפודים תמצאו שקה קושי – קוביות סלמון צלויות עם רוטב טרה וסלסה עגבניות; דניס קושי – קוביות דניס צלויות עם רוטב  טרה וסלסה פלפל חריף ויוזו; וצ'ו טורו - החלק העסיסי של הטונה בצלייה עדינה, מוגש עם סלסה חריפה ובצל ירוק. 

מינאטו, המנופים 8, הרצליה פיתוח. 09-7731703

>> כל חדשות האוכל

>> וכל המתכונים לפסח