המבנה המפואר ברציף העלייה השנייה שמשקיף על רצועת החוף של תל אביב יפו עבר עד היום כמה גלגולים לא מוצלחים בכלל של מסעדות שנפתחו ונסגרו אחרי זמן קצר. בהתחלה התמקמה שם מסעדת קאסה נובה של השף ניר דגן, ואחריה נפתח במקום בר-מסעדה בשם קוסטיצה, שסגר את הדלתות אחרי פחות מחודש של פעילות.
לאחרונה, בתקווה לשבור את הקארמה המבאסת של הלוקיישן עד כה, רכש את המסעדה וגם את בר האוכל הסמוך לה איציק בן אהרון, שאיחד את שני המקומות והפך אותם למסעדת דגים ופירות ים.
אנחנו כבר חברים בפייסבוק?
המקום החדש אימץ את שמו של בר האוכל הקטן ונקרא קאסיטה, אך פרט לשם שנשאר - הבעלים מתכננים שינויים רבים: "המקום הזה מאוד יפואי. כך הוא יעוצב חזותית וזה האוכל שנגיש כאן", אומר לנו בן אהרון, "מלבד זאת, באופן משלים, החלק הפנימי של המסעדה יהיה גם מקום להופעות חיות בז'אנר של מוסיקה מזרחית ויוונית. אנחנו רוצים להביא לכאן חוויה שונה מזאת שמוצעת במסעדות סמוכות כמו הזקן והים. האוכל שנגיש כאן יהיה ברמה גבוהה יותר, והמוסיקה שונה מזו שמשמיעים בקונטיינר, שם הקו המוסיקלי הוא יותר אלטרנטיבי".
עוד באוכל טוב
- מזקקת הוויסקי הראשונהבישראל פותחת את שעריה
- ככה תנצלו כמו שצריך את השאריות מליל הסדר
- ועוד כמה דברים שאתם לא רוצים לפספס
בן אהרון שב לפני שנתיים לישראל מאקוודור אחרי ששם היה הבעלים של רשת בתי קפה גדולה בשם קופי טרי. בארץ הוא ניהל את מסעדת קסיס שביפו עד שהחליט לפתוח מקום משלו.
קאסיטה. רציף העלייה השנייה 48, יפו. 03-541-3636. ראשון-שבת 9:00-23:00. לא כשר.