צילום׃ חיים יוסף, יחסי ציבור
מסייר - חמוצים טריפוליטאיים מהירים
אנחנו חובבים גדולים של נשנוש מול הטלוויזיה (וגם בכל מצב אחר), אבל אם אנחנו כבר מנשנשים - אנחנו תמיד מעדיפים שזה יהיה משהו גם בריא וגם טעים (רק בריא לא יספק אותנו). ואז הכרנו את החמוצים הטריפוליטאיים
מעדניות טנא | mako אוכל
| פורסם 30/01/25
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 קילו ירקות - כרוב, גזר, שומר, קולרבי, פלפלים אדומים וצהובים, כרובית, צנון, צנונית, סלרי, פלפלים חריפים
1 כף מלח
מיץ מלימון שלם
1 כף סוכר
1 כף חומץ
2 כפות שמן צמחי (אופציונלי)
אופן ההכנה:
1 קולפים את הירקות שצריכים קילוף וחותכים לרצועות או פרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה.
2 מוסיפים את המלח, מיץ הלימון, הסוכר והחומץ (והשמן אם רוצים). מערבבים היטב כך שהתיבול יגיע לכל חתיכות הירק.
3 השריה: נותנים לירקות לעמוד לפחות שעה במקרר, כדי לספוג את הטעמים. אפשר גם להשאיר לילה במקרר לקבלת טעם עשיר יותר.
4 מגישים קר לצד מנות עיקריות או כנשנוש בריא.
המתכון באדיבות מעדניות טנא. סשה ארגוב 23, רעננה | גשר העץ 3, א.ת עמק חפר. להזמנות