אוכל
צילום׃ none

עוף בבוקטיני

מתכון זה הוא דוגמה למצב בו הייתי עד לא מזמן. לאחרונה בן זוגי (שמבשל מדהים) חלה ונאלצתי להתמודד עם הפחד שמא לא יצא לי מספיק טוב. יש לי בסיס ואני לא מגושמת במטבח, רק צריכה הכוונה, דחיפה מקצועית.

shanielbazשני | מתכוני גולשים | פורסם 03/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה בוקטיני

עוף שלם (או חלקים)

בקבוק רוטב ברביקיו

שמן

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות.

מבשלים את הפסטה חצי מהזמן הדרוש (4 דקות), מסננים.

מערבבים את הפסטה עם חצי בקבוק רוטב ברביקיו ומפזרים בתבנית משומנת.

על העוף מורחים את חציו השני של בקבוק הרוטב ומניחים על הפסטה.

מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור למשך כשעה וחצי (עוף שלם. חלקי עוף- 45 דקות)

מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור להשחמה.

בתאבון!!