אוכל
  1. רוטב עגבניות בסיסי (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)

    רוטב עגבניות בסיסי

    מתכון קלאסי ופשוט לארוחה זריזה

  2. סלט ביצים עם אבוקדו. שילוב מושלם (צילום: יעל קצב)

    איך משני חומרי גלם פשוטים יוצא כזה סלט מעדן?

    כשמוסיפים אבוקדו לסלט הביצים זה שדרוג של ממש

  3. פלפלצ'ומה של רפי כהן (צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר)

    מי שיטחן פלפלים בערב שבת יאכל פלפלצ'ומה בשבת

    ואו הו איך היא הולכת לשדרג לכם את הכריכים

  4. הריסה של רפי כהן (צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר)

    הריסה תוניסאית חריפה שמתחננת לחתיכת חלה

    הממרח החריף של התוניסאים בגרסת השף רפי כהן

  5. סחוג ירוק חריף של רפי כהן (צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר)

    הממרח-סלט החריף הזה משדרג כמעט כל מנה

    לא רק תימנים אמיתיים יודעים להכין סחוג

  6. פלפלצ'ומה של רפי כהן (צילום: דן פרץ, סלטים, הוצאת כתר)

    התערובת שהופכת כל תבשיל (וכריך!) לטעים יותר

    גם אם זה לא בעדה שלכם - תכינו פלפלצ'ומה

  7. צ'ירשי משודרג (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)

    זה כל מה שאתם צריכים ליד החלה של שישי

    המטבלים והממרחים שהכי יפנקו את הארוחה

  8. תבלין לפיצה (צילום: יעל קצב)

    אחד לאחד: ככה מכינים בבית תבלין פיצה

    נמאס לכם להתקמצן? פשוט תכינו כזה לבד

  9. רוטב פסטו בקערה לבנה מקושט בצנוברים ועלי בזיליקום (צילום: Drosera, Istock)

    פסטו ביתי

    רוב ביתי מהיר, בריא וטעים

  10. סלט קישואים בטעם כבד (צילום: יעל קצב)

    הכל יקר מדי? תכינו סלט קישואים בטעם כבד

    על הדרך תגלו מחדש את אחד הממרחים המושלמים

  11. פאבה  (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    היוונים יודעים מה הם עושים: מתכון קל לפאבה

    החומוס של יוון, מינוס השרייה מראש

  12. 3 ממרחים לשבועות (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    לא רק גבינות: 3 ממרחים להגיש עם הלחם בשבועות

    בכל זאת, חג הקציר

  13. צ'ימיצ'ורי (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    השדרוג המיידי לכל סטייק: רוטב צ'ימיצ'ורי

    שילוב מנצח בכלום עבודה

  14. חרוסת. מתכון בסיסי (צילום: chava goldstain, ShutterStock)

    אין פסח בלי חרוסת, וככה מכינים אותה

    ספרדים ואשכנזים - יש לנו כאן גם וגם

  15. מטבוחה טריק (צילום: יעל קצב, mako אוכל)

    בפחות בלגן ופחות זמן: מתכון למטבוחה עם טריק

    כל הכיף במטבוחה, בקצת פחות עבודה

  16. שום קונפי (צילום: רותם אלון גלעדי, mako אוכל)

    קונפי שום - המאכל הכי פשוט עם השם הכי מפחיד

    אחת ולתמיד, בואו נתמודד עם השד המטופש הזה

  17. עמבה  (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)

    מנגו בוסר ותבלין, זה כל מה שצריך לעמבה ביתית

    וגם שבועיים שבהם לא תציקו לצנצנת. תעמדו בזה?

1