צילום׃ istockphoto
שמן עשבי תיבול
בואו ללמוד איך לשדרג את השמן הרגיל
גלריית המומחים | גלריית המומחים
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
½ צרור בזיליקום ירוק
½ צרור טימין לימוני
½ צרור טרגון ארבע עונות
כף מיץ לימון
60 מ"ל שמן זית
אופן ההכנה:
טוחנים את עשבי התיבול במעבד מזון קטן ומוסיפים את השמן ומיץ הלימון. סוגרים את השמן בכלי אטום למשך שעתיים לפחות. מסננים את עשבי התיבול מהשמן. שומרים את השמן בכלי אטום.