אוכל
צילום׃ istockphoto

שמן עשבי תיבול

בואו ללמוד איך לשדרג את השמן הרגיל

גלריית המומחים | גלריית המומחים | פורסם 27/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

½ צרור בזיליקום ירוק
½ צרור טימין לימוני
½ צרור טרגון ארבע עונות
כף מיץ לימון
60 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:

טוחנים את עשבי התיבול במעבד מזון קטן ומוסיפים את השמן ומיץ הלימון. סוגרים את השמן בכלי אטום למשך שעתיים לפחות. מסננים את עשבי התיבול מהשמן. שומרים את השמן בכלי אטום.