צילום׃ עודד קרני
רייטה מלפפונים (רוטב יוגורט)
רוטב טעים ומרענן מהמטבח ההודי
| גלריית המומחים
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 מלפפונים
גביע יוגורט
כפית זרעי כמון
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
לשטוף את המלפפונים, לחתוך אותם לקוביות ולשטוף. למרוח את המלח על חתיכות המלפפון ובעדינות להוציא את המים מהם. לקלות את זרעי הכמון ולאחר מכן לטחון לאבקה במכתש ועלי. לערבב את המלח, הכמון והיוגורט לערבב ולהגיש בעיטור של כוסברה קצוצה