אוכל
צילום׃ none

רוטב עגבניות שרי לפסטה ולפיצה

מתוך ניסיון להציל עגבניות שכבר לא מספיק טריות לסלט, זה מה שיצא... רוטב של ניסוי ותהייה

Tova66 | מתכוני גולשים | פורסם 29/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עגבניות שרי ושרי תמר אדמדמות שכבר קצת "התקמטו"

שמן זית

מלח גס

חופן עלי בזיליקום

שיני שום קלופות מחצי ראש שום טרי

סוכר

פלפל שחור

פלפל חריף (לא חובה)

אופן ההכנה:

מסדרים את העגבניות בתבנית של התנור, בוזקים עליהן מלח גס ושמן זית. צולים בחום גבוה. מעבירים לבלנדר, כולל את הנוזלים שנקוו בתבנית. מוסיפים את שאר המרכיבים ומרסקים. לטעום ולשפר טעמים.