אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

תחתיות ארטישוק מוקפצות בסויה, דבש וג'ינג'ר

מנת ירקות מוקפצים צבעונית ומושקעת עם ארטישוק, פלפלים ורוטב בגוון אסייתי

| פרי הגליל | פורסם 19/08/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 חבילת תחתיות ארטישוק - שטוף במים רותחים חתוך לפסים
1 יחידה פלפל אדום חתוך לרצועות
1 יחידה פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1 גזר חתוך לרצועות
2 כפות רוטב סויה
2 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות דבש
1/2 כוס שקדים מולבנים מטוגנים
2 כפות שורש ג'ינג'ר מרוסק
1/2 כף שמן שומשום
1 כף שום כתוש
3 כפות שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 בווק או במחבת שטוחה מחממים היטב את השמן, מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והירקות ומאדים מספר דקות. 2. מפזרים את אבקת המרק ושאר המרכיבים, מערבבים עד שהירקות יספגו את הטעם ומגישים.