צילום׃ יחסי ציבור
אספרגוס לימוני
מתכון למנה ירוקה נפלאה ופשוטה להכנה. מתאים כתוספת לכל סוגי המנות
רוי ורסנו | מאסטר שף
| פורסם 07/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
המצרכים:
5 אספרגוסים מקולפים
מעט שמן זית
מלח ופלפל
מיץ לימון
אופן ההכנה:
1 מבשלים את האספרגוס במים רותחים 3 דקות, ומעבירים למחבת עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.
2 מטגנים כמה דקות ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!