אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

אספרגוס לימוני

מתכון למנה ירוקה נפלאה ופשוטה להכנה. מתאים כתוספת לכל סוגי המנות

רוי ורסנו | מאסטר שף | פורסם 07/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

המצרכים:

5 אספרגוסים מקולפים

מעט שמן זית

מלח ופלפל

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מבשלים את האספרגוס במים רותחים 3 דקות, ומעבירים למחבת עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.

2 מטגנים כמה דקות ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!